Hitta Spanska heta fastigheter

Det bästa fastighetsbolaget I Spanien, “vi arbetar exklusivt för dig”.
Spanish Property Finder in Spain
”Spanska heta fastigheter” gör sökandet efter ditt spanska hem så enkelt och roligt som det ska vara. Vår helhetstjänst hjälper dig att eliminera stressen och osäkerheten som kan infinnas när man köper en fastighet i Spanien. Med vår unika tjänst kan du anlända till ditt drömhus helt avslappnad, och det viktigaste av allt är hur vår tjänst efter försäljning ser till att du aldrig behöver oroa dig för att köpa en fastighet i Spanien.

Heta fastigheter i Spanien.

New Golden Mile
290,000€Penthouse
Badrum 3Sovrum 3
Marbella
275,000€Lägenhet
Badrum 2Sovrum 2
Benalmadena
239,000€Lägenhet
Badrum 2Sovrum 2
Puerto Banus
255,000€Lägenhet
Badrum 1Sovrum 1
La Quinta Golf
195,000€Lägenhet
Badrum 2Sovrum 3
Puerto de Cabopino
332,000€Lägenhet
Badrum 2Sovrum 3

Varför använda vår tjänst Heta fastigheter i Spanien?


På grund av alla skäl ovan. Dessutom kommer du ha EN kontaktpunkt och få professionell rådgivning från personer som enbart önskar tillgodose dina intressen. Både på kort sikt såväl som långsiktigt. Nivån på vår service är oöverträffad och vi kommer göra allt i vår makt för att överträffa dina förväntningar när det kommer till att köpa en fastighet i Spanien. Viktigast av allt är att vi är din vän i Spanien som du både kan lita på kommer göra allt i vår makt för att se till så att ditt fastighetsköp går så smidigt som möjligt.

Om Spanish Hot Properties


Vi är vanliga människor, precis som du, som flyttat till Spanien och genom våra egna erfarenheter lärt oss hur den spanska fastighetsmarknaden fungerar. Vi är här för att hjälpa och underlätta för dig. Vi vet att de som anlitar oss inte kommer bli besvikna, så registrera dig för vår tjänst ”Heta fastigheter i Spanien” redan idag! På Spanish Hot Properties erbjuder vi komplett service genom vår investeringsklubb (Investor Club) och vår flyttjänst (Spanish Relocation Service). Vi på Spanish Hot Properties kan verkligen erbjuda en helhetslösning.

Om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda – ring oss idag på +34 951 20 37 17 eller maila oss på info@spanishhotproperties.com

Testimonials

  • Honest and supportive Nick managed the whole process from start to finish and made sure the whole sale and mortgage approval went through smoothly
    Ahmed Husseni, Saudi Arabia
  • Thank you for you dedication and patience in taking so much time to help us find our perfect property in Costa del Sol
    Simon & Julie Jones
  • Having never bought in another country before Spanish Hot Properties were superb in taking us through the whole buying process in Spain, a pleasure to deal with
    Pauline Myers, Cumbria UK
Hur fungerar tjänsten Heta Spanska Fastigheter??
Den är snabb och enkel att använda:

1. Du berättar för oss vad du letar efter och hur mycket du vill betala.


2. Vi söker genom våra befintliga listor, tillsammans med de flesta välrenommerade och väletablerade fastighetsmäklarna här och på Costa del Sol. För tillfället har vi tillgång till ca 15000 fastigheter. Kontakta oss om du ser en eller flera fastigheter på en annan hemsida tillhörande en fastighetsmäklare på Costa del Sol. Vi finner tillsammans ett urval av fastigheter som passar dina önskemål.


3. Vi planerar alla möten åt dig, samlar in all tillgänglig information och bokar visningar åt dig så att du får ut mest möjligt av vår tjänst.


4. När du sett de fastigheter du valt ut sätter vi oss ner tillsammans och går genom samtliga fördelar med de olika fastigheterna. Vi ställer naturligtvis upp med professionell rådgivning som förhoppningsvis hjälper dig fatta rätt beslut angående vilken fastighet du önskar köpa. När detta är klart förbereder vi allt pappersarbete, men framförallt hjälper vi till att slutförhandla om fastigheten. Under hela processen för vi en tät dialog med dig och dina advokater för underlätta att ditt köp slutförs så smidigt som möjligt.

Vi finner de perfekta fastigheterna
Fyll i formuläret nedan
Sök nu