Vilka är Spanish Hot Properties?

En spansk bostadsmäklare som talar ditt språk

Spanish Hot Properties startades specifikt för de bostadsköpare som aldrig köpt bostad i Spanien tidigare. Precis som du var ägarna, och grundarna, av företaget inte heller Spanska medborgare och gick genom många dåliga uppleveser när de köpte sina första bostäder. Därför beslutade de sig för att grunda företaget Spanish Hot Properties. Man såg framförsig tre huvudmål: Det första var att tillhandahålla en exceptionell servicenivå, något man inte tidigare funnit bland övriga bostadsmäklare i Spanien. Det andra målet var att kunna tala det språk som samtliga bostadsköpare talar, detta mål uppnår vi till hela 90 %. Det sista, och absolut viktigaste, målet var att se till att samtliga affärer genomförs så smidigt som bara möjligt. Detta inkluderar hela processen från första visning till dess att du som nu husägare flyttar in i din nya bostad. Om du kan finna en mer professionell bostadsmäklare i Spanien vill iv väldigt gärna att du kontaktar oss.

Lokal kännedom, en av nycklarna till en lyckad fastighetsinvestering.

När man köper bostad i ett land som många kanske inte ens besökt tidigare är det viktigt att man anlitar ett företag som talar ditt språk och som förstår de olika fallgroparna som finns inom den Spanska byråkratin. Det är naturligtvis väldigt viktigt att din mäklare förstår och kan förklara allt detta för dig. Hos Spanish Hot Properties arbetar vi bara med de bästa advokaterna och de bästa revisorerna. Viktigast av allt är att dessa är skandinavisk talande. Från din första kontakt via hemsidan fram till när du signerar ditt köpekontrakt sker all kommunikation och alla råd på ditt språk. Och framförallt får du de bästa råden från personer som till fullo förstår dina behov och önskemål.

Bara hos Spanish Hot Properties får du den kompletta tjänsten.

Vi erbjuder den kompletta tjänsten så du kommer aldrig att behöva vara i kontakt med någon annan bostadsförmedling igen. Framförallt är vi här på lång sikt, även efter att du köpt din bostad. Några av de tjänster som vi erbjuder är:

Spain Relocation Service – För dig som vill flytta till Spanien. Tillsammans med Skandinavisktalande advokater och rådgivare hjälper vi dig att ansöka om ”Residencia” och hjälper till med allt som har att göra med din flytt till Spanien.

Investor Club – Den kompletta tjänsten för dig som önskar investera i Spanien och önskar köpa mer än en egendom erbjuder vi denna tjänst. Då vi hjälper koncerner att köpa egendomer har våra medlemmar möjligheten att dra nytta av både våra kontakter och förhandlingsegenskaper. Vi hjälper även till med handering av din investering såsom uthyrning när du inte är där samt även underhåll av egendomen.

Spanish Hot Properties Finder – En heltäckande tjänst som vänder sig till våra internationella köpare. Vi tar hand om hela processen från att finna din bostad, inklusive visning av egendomar från andra mäklare. Allt för att vi ska vara säkra på att du finner den perfekta bostaden.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig finna den perfekta Spanska egendom som passar just dig. Om du har några frågor eller funderingar – tveka inte att kontakta oss antingen via e-post eller telefon, så kommer en av våra Skandinavisktalande medarbetare gladeligen besvara dina frågor.

REGISTRERA DIG NU FÖR DIN KÖPGUIDE

More information

Önskar bli uppringd

Fill in our form and we will contact you

  • Bäst tid att kontakta
Önskar bli uppringd
Genom att skicka in det här formuläret godkänner jag sekretesspolicyn
 

Fastighetssök

Search

Testimonials

  • "Honest and supportive Nick managed the whole process from start to finish and made sure the whole sale and mortgage approval went through smoothly"
luxury spanish property

Följ nyheter och uppdateringar med Spanish Hot Properties

follow us on twitter follow us on google plus follow us on youtube follow us on facebook follow us on LinkedIn follow us on Pinterest

Vi lägger ut den senaste informationen för att hjälpa dig göra det perfekta