Spansk bankövertagelse
och tvångsförsäljning av egendom i Spanien

Massive Massiva rabatter enbart för seriösa köpare
inklusive exklusiva spanska tvångsförsäljningar av egendom här i Spanien.
Bank Repossessions in Spain

Äntligen ett fastighetsbolag som erbjuder enormt reducerade villor, lägenheter och förvaltningsfastigheter för dig som vill dra nytta av kreditkrisen i Spanien Bankövertagelser, tvångsförsäljningar, nödförsäljningar och utvecklare som måste sälja fastigheter. Vi har fantastiska egendomar på de bästa platserna.
Där ägarna är desperata över att sälja sina fastiheter i Spanien snabbt.
Plus en lista över fastigheter som är till salu från privata fastighetsägare där priset är reducerat ner till halva priset.
 

Spansk bankövertagelse och tvångsförsäljning av egendom i Spanien

Marbella
157,500€Radhus
Badrum 2Sovrum 3
Puerto Banus
236,000€Radhus
Badrum 1Sovrum 2
La Duquesa
115,000€Lägenhet
Badrum 2Sovrum 2
Estepona
146,000€Lägenhet
Badrum 2Sovrum 3
La Cala De Mijas
119,950€Lägenhet
Badrum 2Sovrum 2
Calahonda
77,280€Lägenhet
Badrum 1Sovrum 1

Varför välja Spanish Hot Properties bankövertagelse och tvångsförsäljning?


Till skillnad mot de flesta andra fastighetsbolagen finner Spanish Hot Properties bankövertagelser och de verklige tvångsförsäljningarna genom våra goda affärsrelationer med banker och professionella organisationer. Vi har också några av de bästa kontakterna på marknaden för att hjälpa våra kunder förvärva verkliga tvångsförsäljningar till oslagbara priser.

Det finns en stor skillnad mellan bankövertagelser och tvångsförsäljningar. Bankövertagelse är när en bank återtagit en fastighet efter ett utslag i rätten. Därför måste fastigheten säljas via domstol och med anledning av detta tar det generellt sett lång tid innan en sådan fastighet blir tillgänglig.

Tvångsförsäljning tenderar att ske på grund av många olika anledningar, men huvudorsaken brukar vara att ägaren måste sälja innan banken återtar fastigheten. Dessa fastigheter säljs vanligtvis väldigt snabbt, så länge priset är rätt.

Om du vill att vi lägger till dig på vår lista över kunder som vill få information om dessa klipp – ring oss eller fyll i formuläret på den här sidan så kontaktar vi dig för att lägga till ditt namn på listan och gå genom dina önskemål som typ av fastighet, ort, och andra viktiga faktorer. Du kan också maila oss på info@spanishhotproperties.com

VISSA BANKER KRÄVER ATT VI HAR TELEFONNUMMER TILL VÅRA INTRESSENTER INNAN DE SÄNDER UT DETALJER ÖVER TILLGÄNGLIGA FASTIGHETER. VÄNLIGEN GLÖM INTE ATT FYLLA I TELEFONNUMMER I FORMULÄRET NEDAN OCH KOM IHÅG ATT DU KOMMER BLI KONTAKTAD FÖR ATT VERIFIERA NUMRET.

Testimonials

  • Pia was extremely helpful from start to finish and most importantly she helped us spend less money than we had planned to do
    Goran & Elizabeth Eriksson, Sweden
  • Thank you for you dedication and patience in taking so much time to help us find our perfect property in Costa del Sol
    Simon & Julie Jones
  • Having never bought in another country before Spanish Hot Properties were superb in taking us through the whole buying process in Spain, a pleasure to deal with
    Pauline Myers, Cumbria UK
Varför köpa en Spansk bankövertagelse eller ett objekt som är utsatt för tvångsförsäljning?

1. Helt enkelt får du mest för dina pengar. Du får en fantastisk fastighet till ett pris som inte matchas av vanliga försäljningar.


2. Upp till 100 % av köpeskillingen kan belånas på de flesta bankövertagna fastigheterna och nyckelfärdiga tvångsförsäljningar.


3. De bästa priserna på årtionden och de flesta fastigheterna säljs nu under anskaffningsvärdet.


4. Fastigheter till 50 % av listpriset.


5. Tillgång till exklusiva erbjudanden och Spanska bankövertaganden som inte finns ute på den öppna marknaden än.


6. Tillgång till och information om bankövertaganden innan de blir tillgängliga för försäljning så att du står först i kö inför ett köp.


7. Spanish Hot Properties är väldigt transparent när det kommer till att göra affärer. Framförallt i denna sector av Spansk fastighetsförmedling.


8. Hela paketet. Allt från Spanish Hot Properties’s fastighetssökare till vår investeringsklubb, men framförallt Spanish Hot Properties’s flyttjänst. SHP är den enda fastighetsförmedlingen som tillhandahåller 100 % service även efter försäljning.

Vi finner de perfekta fastigheterna
Fyll i formuläret nedan
Sök nu