Spanish Hot Properties’s Investerings Klubb

Den bästa fastighetsmäklaren i Spanien, identiferar de bästa investeringarna
Spanish Properties Investor Club
En av kärnaktiviteterna hos Spanish Hot Properties är att köpa spanska fastigheter och Spanska fastigheter under utveckling för stora investeringsgrupper, fondförvaltare, investeringsfonder och andra förmögna investerare. Med hjälp av våra kontakter kan vi uppnå betydande rabatter som annars inte skulle kunna fås utan hjälp av Spanish Hot Properties.
Spanish Hot Properties’s Investerings Klubb (SHPIC) ger mindre investerare de flesta av de förmåner som våra företagskunder får och genom detta erhåller även de en betydande rabatt om 20 % eller mer i förhållande till andra kanaler. SHP erbjuder också en unik fastighetssök i Spanien för enskilda investerare som är på jakt efter en livsstil snarare än en investering. Även denna tjänst har nyttan av förhandlingsstyrkan som Spanish Hot Properties’s kommersiella avdelning lyckats uppnå för alla sina kunder.
Spanish Hot Properties har den lokala kunskapen och expertisen och kan sålla ut de bästa investeringarna från de mindre bra och naturligtvis även de dåliga. Vi har också tillgång till exklusiva fastigheter under utveckling som du inte finner någon annanstans. Det är därför de stora företagen anlitar Spanish Hot Properties.
Investerare och fondmäklare kan kontakta oss på nedanstående uppgifter:
investors@spanishhotproperties.com eller ring oss direkt på +34 951 20 37 17

Fastighetsinvesteringar i Spanien

Att investera med SHPIC behöver inte vara något roulettespel.
Att tjäna pengar med Spanish Hot Properties Investerings Klubb
Gör rätt dra med hjälp av teamet bakom SHPIC
 

Testimonials

  • David and Spanish Hot Properties were a joy to work with and made our whole buying experience in Mallorca a very pleasurable and stress free one
    Peter & Janet, Hull UK
  • Honest and supportive Nick managed the whole process from start to finish and made sure the whole sale and mortgage approval went through smoothly
    Ahmed Husseni, Saudi Arabia
  • Pia was extremely helpful from start to finish and most importantly she helped us spend less money than we had planned to do
    Goran & Elizabeth Eriksson, Sweden

Om Spanish Hot Properties


Spanish Hot Properties är unikt då det är en välrenommerad webbplats som även är högst respekterad av Google och den internationella pressen samt att vi är den ledande internationella fastighetsbyrån för fastighetsköpare och investerare.

Vi är specialiserade på att hjälpa fastighetsköpare att hitta sin idela fastighet, och att hjälpa investerare få avkastning på sina investeringar. Men den hemligheten till vår framgång är den höga servicenivån, professionalismen och kompetensen som vi kan erbjuda våra internationella kunder. Du är helt enkelt i trygga händer hos Spanish Hot Properties.

Spanish Hot Properties erbjuder en komplett tjänst som täcker allt, inklusive vår fastighetssök, flytttjänst och vår omtalade design och villatjänst.

Om du vill veta mer om vad Spanish Hot Properties kan göra för dig – kontakta oss på info@spanishhotproperties

Varför gå med i
Spanish Hot Properties’s
investeringsklubb?

Sanningen är att du kommer få tillgång till de professionella tjänster hos de ledande Spanska fastighetsmäklarna och konsulterna helt gratis. Med hjälp av dessa kommer du även få tillgång till möjligheterna på den Spanska fastighetsmarknaden.

Genom att gå med i Spanish Hot Properties’s investeringsklubb får du också tillgång till följande:


1. Fri tillgång till råd från investeringsexperter utan kostnad för medlemmar


2. Tillgång till juridisk rådgivning gällande alla aspekter när det kommer till att investera på den Spanska fastighetsmarknaden


3. Dedikerat investeringsteam


4. Tillgång till utvecklingsfastigheter innan de släpps på marknaden


5. All utveckling kontrollerad och godkänd av Spanish Hot Properties’s advokater


6. Skapandet av de bästa fastighetsförsäljningarna till alla våra investerare


7. All förberedelse utförd av Spanish Hot Properties innan de erbjuds till våra medlemmar


8. Helt gratis att bli medlem

Gå med nu! Fyll i formuläret på denna sida och bli en del av vår Investeringsklubb!

investors@spanishhotproperties.com
Vi finner de perfekta investeringarna
Vänligen fyll i formuläret så kontakter en av våra medarbetare i Investerings Teamet dig snarast
Sök nu